„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ново трио "карамелки" превземат поп-фолк сцената!

29.07.2015 | 17:17
2609 четения
93 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Група "Карамел" е най-новото откритие, което обещава да превземе родните поп-фолк сцени, почитатели и класации!

Advertisement:
Advertisement:

Групата се състои от три наистина изкусителни красавици, за които всеки мъж би мечтал. Те се казват Карина, Никол и Ивайла и наистина изглеждат добре. За сега девойките разкриват само общи неща, както за себе си, така ѝ за дебютния им проект, който съвсем скоро се очаква да излезе.

Карина споделя за себе си, че е най-лудата и ексцентричната от всички. Тя е пълна с адреналин и обича нещата да се случват на бързи обороти. Никол, пък, е креативна и любознателна, и за това отговаря за организационния план за развитието на групата, защото има много идеи, които обещава да осъществи. А Ивайла е хореографката на "Карамел". Тя обича сценичните изяви, танците и дългите фотосесии. Зад гърба си има стотици сценични изяви, но до сега никога не се е пробвала на музикалната сцена. За това тя също е доста нахусана, че триото им ще успее с иноваторски и свежи проекти.

За сега не е ясно защо с тези големи амбиции трио "Карамел" са се насочили към поп-фолк жанра. Според някои виртуалци, изказали мнението си, най-лесно се пробива в поп-фолк средите, особено ако имаш външен вид като на Никол, Ивайла и Карина. И именно за това трите красавици са заложили на кръшните ритми и чалга стила, писаха колегите от kliuki.bg.

© kliuki.bg
Advertisement:
93 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още