„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Новата на Валери се оказа доста скандална и разкрепостена личност! Вижте още!

15.06.2015 | 16:28
3214 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Съвсем наскоро стана ясно, че Валери Божинов има нова изгора и това е благоевградчанката Илияна Михова. 

Advertisement:
Advertisement:

За връзката между нея и Валери стана ясно малко, след като Илияна пусна свое селфи от новата кола на Божинов, а по-късно обществено достояние стана и чат между двамата. От източници на Razkritia.com, обаче стана ясно, че Михова явно не е тиха и кротка девойка, която си търси половинка. 

Според клюки, които се носят из Благоевград, Михова е доста известна в града със "завоеванията си". Девойката от край време имала навика да си изкарва прехраната чрез интимни ласки с чичко-паричковци, които ѝ плащали между 100 и 300 лева на час. Още по-скандалното в случая е, обаче, че сред "завоеванията" на Илияна имало и мъже на над 60-годишна възраст. Говори се още, че девойката е напуснала родния си град, след като един от многобройните ѝ клиенти я пребил, заради не добре свършена "работа". И тогава Михова решила да отиде в столицата, където в момента работи като хостеса в една от най-известните столични дискотеки. 

Не е ясно дали все още Илияна си урежда срещи с разни мъже, за да прекара няколко часа срещу заплащане с тях. По всички си личи, обаче, че девойката се е взела страшно на сериозно и смята връзката си с Валери за нещо голямо, което има бъдеще. Приятелите на футболиста, обаче далеч не са на това мнение и смятат, че Илияна ще е просто поредната, преминала през леглото на Божинов. 

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още