„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Николета прежали Валери! Вече не крие, че има нов мъж до себе си!

24.04.2015 | 14:39
2954 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Както знаем, Николета Лозанова и Валери Божинов вече са в развод и съвсем скоро бракът им ще приключи окончателно. Тази новина бе потвърдена и от двамата, а думите на Валери, че не обича вече майката на дъщеря му Никол буквално сразиха Лозанова, а да не говорим и колко я разгневиха.

Advertisement:
Advertisement:

Колегите от kliuki.net обаче разкриха, че Николета вече официално е забравила за Валери и има нов мъж до себе си, чието лице крие от медиите за сега. Най-вероятно по невнимание, а може би и умишлено, Николета пусна свое селфи от колата на новия си, на което се забелязва неговата ръка. По-наблюдателни форумци забелязаха, че ръката на мъжа е така застанала, че сякаш той е сложил ръка върху бедрото на бившата футболна съпруга, което свидетелства, че те са доста повече от приятели.

В един момент се прокрадна предположението, че това е ръката на Валери Божинов, но това бе опровергано почти веднага, защото точно на същото място на ръката си, Божинов има татуировка. А на селфито на Лозанова такава не се вижда, което значи, че това определено не е ритнитопковеца. Или поне не самият Божинов.

Всеизвестен факт е, че Николета си пада по футболисти и през леглото ѝ минаха не един и двама. Кога обаче ще покаже новия мъж до себе си, за сега не е ясно.

© kliuki.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още