„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Николета Лозанова с поредната изцепка! Вижте още!

02.05.2015 | 11:36
3607 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Вече за никой не е тайна, че Николета Лозанова е соло и може да се забавлява редовно в компания на яки мъжаги, докато Никол е я при тате, я при баба. След една от поредните изцепки на Николета обаче, тя се превърна в обект за присмех, заради претенциите си, че е модна икона, а се появява в дискотеки едва ли не по пижама. 

Advertisement:
Advertisement:

Лозанова бе жестоко оплюта от виртуалци, след като публикува свои снимки в личния си Фейсбук профил, на които се вижда, че наскоро е овършала пловдивските дискотеки. Повод за нападките срещу нея обаче не бе фактът, че само седмици след развода си с Валери тя вече хойка с непознати, яки мъжаги по заведения, а тоалетът, който бе облякла. 

Николета се появи в едно от най-известните нощни заведения в Пловдив с дълга пола, съчетана с късо бюстие. Като цяло добре, но самата материя на плата, от който бе ушит тоалета и начина по който ги бе съчетала предизвикаха смях, тъй като според повечето виртуалци, дрехите са имали повече вид на пижама, отколкото на изискан тоалет. Това накара хейтърите да изкоментират, че Николета явно е била на пижамено парти, а не на дискотека. А други, пък, отсякоха, че не ѝ отива да се самопровъзгласява за модна икона, а да се появява с такива дрехи на обществено място. 

Дали Николета ще отвърне на нападките, за сега не е ясно, коментираха колегите от kliuki.net. Едва ли обаче бившата г-жа Божинова ще си остане безмълвна. 

© kliuki.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още