„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Николета Лозанова пак се изложи брутално с поредната си изцепка!

04.02.2015 | 19:30
3672 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всеки знае, че Николета Лозанова често забравя за етичните норми и се появява в изключително неподходящо облекло на важни места. Поредната ѝ изцепка обаче предизвика интереса на последователите ѝ в социалната мрежа, които я оплюха доста жестоко заради липсата на всякакво съображение. 

Advertisement:
Advertisement:

Наскоро Николета публикува видео, на което ясно си пролича, че бившата плеймейтка изобщо не се притеснява да се разхожда полугола из коридорите на уж сериозната медия Би Ти Ви, докато колегите ѝ се обличат прилично, закрито и с костюми. Не веднъж Николета е ставала тема за обсъждане и на родните ТВ критици, които смятат, че тя редовно прекалява с голотиите по телевизията и си показва прелестите, което не е много прилично. Из виртуала, пък, коментираха, че най-вероятно медията е избрала "Папараци" да се излъчва именно след 22 часа вечерта в неделя, точно по тази причина, че плеймейтката показва кадри, които не са много подходящи за малки деца и се предполага, че те по това време спят. Малко по-хапливите фенове на певицата, пък, уж на шега дори коментираха, че ще е хубаво от медията да слагат червена точка "18+", когато дават "Папараци", защото Николета редовно си показвала моцарелките там и предаването имало леко еротичен характер. 

За сега Николета не е отговорила на нападките, отправени по неин адрес относно дрехите, с които се облича и стайлинга ѝ като цяло. По всяка вероятност обаче тя ще коментира въпроса, тъй като всички знаем колко много се обижда тя, когато я засегнат на тем външен вид и стил на обличане, коментираха колегите от hotarena.net.

© hotarena.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още