„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Не си научи урока! Новият на Алисия отново футболист! Вижте кой е той!

16.04.2015 | 09:49
1766 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Според столични бръмчалки, Алисия отново се е захванала с футболист! 

Advertisement:
Advertisement:

По всичко изглежда, че Алисия не си е научила урока след двете си провалени връзки с футболистите Валери Божинов и Ники Михайлов. Както знаем, певицата се раздели с тях по особено болезнен начин, след като разбра, че и двамата не се задоволяват само с нея и паралелно се виждат и с други жени. Дали това наистина е така обаче е друг въпрос, защото нека не забравяме, че в родния хайлайф се говори какво ли не, но малко от информацията е достоверна. 

Междувременно колегите от HotArena.net разкриха, че Алисия за пореден път се е хванала с ритнитопковец, и то не кой да е, а именно Мартин Камбуров, за който се знае, че е непоправим сваляч и плейбой. 

За Камбуров се коментира из светските среди, че е прекарал през леглото си не една и две известни певици, моделки и плеймейтки. Освен това той е доста хвален сред бройките му, че се справя доста добре в леглото. В същото време обаче, преминали през леглото на Камбуров девойки коментирали, че буквално съжаляват Алисия, ако наистина се е захванала с него, защото са убедени, че и от тази връзка ще излезе именно тя наранената.

До този момент нито Камбуров, нито Алисия са обявили официално, че са заедно, което значи, че е твърде вероятно да няма нищо вярно в слуховете, че са двойка от няколко месеца. Дали това е така обаче, предстои да разберем. 

© hotarena.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още