„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Мария разкри официално дали ще се развежда, или не! ВИЖТЕ!

24.06.2015 | 10:24
2368 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Фолк певицата Мария реши лично да коментира слуховете, които тръгнаха по неин адрес съвсем наскоро.

Advertisement:
Advertisement:

Припомняме, че не отдавна жълтата преса у нас избухна с гръмки заглавия, че Мария и Християн Гущерови ще се развеждат, че вече са в развод и прочие. Дори започна да се коментира и какви са причините младото семейство да се развежда. И, за да се спре със спекулациите, лично певицата реши да оповести публично как стоят нещата в семейството ѝ. 

Мария Гущерова сподели, че слуховете за предстоящият ѝ развод са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Тя и Християн нямали никакво намерение да се развеждат, и дори напротив. Двамата изключително усилено работили за бебе. Нещо повече. Те са решили да работят не за едно, а за няколко бебета, които да напълнят къщата им в бъдеще. 

Самата певица разкри още, че е готова да мине поне няколко пъти трънливия път, през който премина по време на зачеването и бременността си с Марая. Миньончето коментира и, че при нея зачеването е сложен процес, защото покрай кариерата, спорта и диетите, които е спазвала, си е създала здравословни проблеми, които и пречат да зачене бързо и по естествен път. Това, обаче в никакъв случай не ги отказва и с Християн са на мнение, че по един или друг начин ще се сдобият с няколко дечица.

А що се отнася до развода, певицата категорично отсече, че такъв няма да има, поне за сега. С Християн са повече от щастливи и не се и замислят скоро да се разделят, дори заради професионални ангажименти на единия, или на другия, предадоха колегите от Skandalno.net. 

© skandalno.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още