„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Мария Илиева оплю жестоко Михаела Филева, заради женска злоба!

05.08.2015 | 12:42
2878 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Наскоро из родната жълта преса започна да се коментира, че между Мария Илиева и Михаела Филева има конфликт, който не е избухнал като хората все още. До колко това е вярно, обаче, за сега не е много ясно..

Advertisement:
Advertisement:

Според слуховете, разпространени от HotArena.net, последно време Мария Илиева само плюела колежката си Михаела Филева, стига да станело нещо дума за младата изпълнителка. В момента, в който станело нещо на въпрос за Филева, независимо дали пред колеги, или познати, Мария започвала да обяснява как не харесва много изпълнителката и била 100 % сигурна, че съвсем скоро и нейната звезда на славата ще залезе. Според Мария, Филева нямала собствен стил и класа, и за това много бързо щяла да омръзне на меломаните. А относно приза, който Миха спечели тази година- "Певица на БГ радио", Илиева коментирала, че младата изпълнителка изобщо не е заслужавала наградата, защото нямала кой знае колко парчета, които да са станали наистина успешни, като нейният дует с Криско-"Видимо доволни" и за това реално Мария е трябвало да спечели наградата.

Това, обаче не стана... И вероятно за това Илиева така злобее по адрес на Филева...

Относно грозните думи, отправени от Мария към Михаела, самата Филева отказала да ги коментира официално, защото не се интересувала от хорското мнение и слуховете, които се носят за нея слабо я интересували. А що се отнася до коментара на Илиева, че е "звезда-еднодневка", младата изпълнителка отсякла, че времето ще си покаже кой какъв е в този бранш и дали е за един ден или за по-дълго. 

© hotarena.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още