„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Лора Караджова потресе феновете си! Разсъблече се като чалгаджийка в професионална фотосесия!

28.04.2015 | 17:21
3716 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Лора Караджова стана за смях, след като официално се завърна на родната сцена след раждането на първородната си дъщеря-Алиса.

Advertisement:
Advertisement:

За никой не е тайна, че Лора обича скандала, провокациите, голотиите и прочие. Този път обаче дързостта ѝ да се покаже полугола и силно гримирана в стил Галена и Андреа, накара почитателите ѝ по-скоро да ѝ се присмеят. Дори известният режисьор Валери Милев коментира под един от постовете на R&B изпълнителката, че прилича на фолк певицата Рени с разсъблечения си тоалет и силно изразеният грим. Други фенове на Лора, пък, коментираха, че са силно разочаровани от поведението на Караджова, след като се завърна на сцената след раждането на дъщеря си, защото е надминала и някои оборотни фолк певици по голотии. 

Според всеобщото мнение, снимките, които Лора е публикувала не са подходящи, особено за наскоро раждала жена, която вече е майка. Из виртуала се коментира още, че Лора не се държи на ниво и не е ясно след време какво ще обяснява на дъщеря си, като види голите професионални снимки на мама, на които рекламира дрехите, чието рекламно лице е. 

Има доста виртуалци обаче, които са на мнение, че чарът на Лора е именно в скандалното ѝ поведение и имиджа на лошо момиче, което си е изградила в обществото. Дано само не се върне към старите си навици да се напива през ден по заведенията и да използва забранени вещества, коментираха колегите от shoknovini.com.

© shoknovini.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още