„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Край на спекулациите! Димитър Динев проговори за отношенията си с Емануела!

09.03.2015 | 14:25
7077 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Явно наистина на младото семейство им е писнало да четат и слушат глупостите, които се пишат и коментират по техен адрес и самият Димитър Динев разкри в официално писмо какви са отношенията му с Емануела!

Advertisement:
Advertisement:

За никой не е тайна, че семейство Диневи гледат максимално да странят от светлините на прожекторите и не обичат никак да се набиват на очи. Заради честите спекулации и клюки, които се пишат за Димитър Динев и Емануела последно време обаче, Динев-младши реши да напише в официално писмо до медиите какви точно са отношенията му с настоящата му половинка- Емануела, която наскоро му роди дете. 

В писмото си Димитър Динев сподели, че няма абсолютно никакво напрежение между Емилия (Емануела) и Динко Динев, въпреки че медиите не спират да пишат, че Динко не харесва снаха си и едва ли не не иска да признае внучето си. Всъщност отношенията в семейството му били идеални. Никой с никой не се карал, а самият Димитър е повече от лудо влюбен в майката на първородния си син. Детето в никакъв случай не е било "издънка", а е било направено с много чувства и любов, планирано, нищо че медиите се съсипаха да пишат, че е плод на свалка за една нощ. Всъщност в това нямало нищо вярно. А що се отнася до отглеждането на малкия Димитър, таткото сподели, че с Емануела отделят цялото си време и грижи, за да му е осигурено всичко и бебето да се чувства добре, предадоха колегите от signal.bg.

Самата Емануела, пък, коментира, че в момента тя, Димитър и малкия Димитър си почиват в Свети Влас и се радват на прекрасните мигове от отглеждането на бебето си, и за раздяла и дума не може да става. 

© signal.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още