„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Камелия по-сексапилна от всякога в новото си видео!

04.04.2015 | 13:20
2064 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Камелия успя да предизвика отново интереса на медиите и феновете си със скандална визия в новия си клип, изцяло продуциран от самата нея!

Advertisement:
Advertisement:

Както е известно, Камелия вече не е част от фирма "Пайнер" и се продуцира сама. Наскоро тя пусна официалното видео към най-новата си песен, която вече не е "пайнерска" на име "Неповторим". За сега песента се налага доста добре сред фолк почитателите, а от коментарите в нета определена се забелязва, че песента се харесва на фолк маниаците. Не на това мнение са по-възрастните виртуалци обаче, които коментираха, че Камелия отново разчита на провокация и голотия, за да предизвика интереса към себе си. 

Факт е, че във видеото към "Неповторим" скандалната и провокативка фолк певица залага малка на сцени от типа "50 нюанса сиво", а във втората част на клипа прилича на жена-вамп. На повечето виртуалци обаче им направи впечатление, че Камелия е изключително гола и разсъблечена във видеото, и парадира с перфектно изваяните си форми. Според други обаче в това няма нищо лошо, защото е факт, че Камелия е една красива и страхотно изглеждаща жена, която определено има какво да покаже и с какво да заинтригува феновете си. 

А що се отнася до самата песен, за сега "Неповторим" се налага все по-добре и по-добре сред фолк почитателите и изглежда Камелия се справя много добре, дори и без продуцент в лицето на Митьо Пайнера, коментираха колегите от Hotarena.net.

© hotarena.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още