„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Камелия мина всякакви граници! Предложи се на двама пред очите на Цветин!?

01.04.2015 | 15:37
3718 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За скандалната случка научихме от HotArena.net! До колко информацията на източника е 100% вярна обаче, за сега не е ясно! 

Advertisement:
Advertisement:

Според клюката, която се носи из нета, Камелия е прекрачила отново границата на благоприличието по време на едно от многобройните си участия. За никой не е тайна, че бившата пайнерка има навика да показва малко повече от себе си по участия и обича да се закача с публиката. Тя постоянно поздравява гостите на заведението, които са дошли да ѝ се порадват, дава им наздравици, закача се с тях и прочие. Общо взето неща, които другите певици правят за феновете си срещу бакшиш, Камелия го прави доброволно. Някой от феновете ѝ обаче не са много очаровани от поведението ѝ след като обърне 1-2 питиета. 

Уж достоверни източници разкрили, че на едно от последните си участия в Студентски град, Камелия се развихрила и буквално минала границите на всяко благоприличие. Тя обърнала 1-2 питиета и започнала да се закача с публиката, сред която имало празнуваща компания младежи от НСА. Веднага, след като ги видяла, Камелия започнала да се закача с тях, да им пуска поздрави и да им дава наздраве. В един момент обаче певицата започнала да перефразира песните си с цинизми и буквално се предложила на двама от спортистите, като им заявила, че би си легнала с тях. По-скандалното в случая е обаче, че Цветин също бил в заведението по време на участието на Камелия и станал свидетел на предложението ѝ, отправено към момчетата от НСА, както ѝ цинизмите, които започнала да ръси. 

До колко тази история е истина, нашият екип няма как да гарантира със сигурност. Едва ли обаче Камелия наистина се е предложила на въпросните спортисти, въпреки скандалния си характер, особено докато дългогодишният ѝ приятел е в дискотеката. 

© hotarena.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още