„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Как не ги е срам!? Анелия и Андреа си паркираха "зверовете" на места за инвалиди!

11.03.2015 | 13:12
1941 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Явно и фолк певиците- Андреа и Анелия не признават законите у нас и смятат, че обикалянето им в столичните молове, шопинга и паркирането на място за инвалиди, защото е най-близко до входовете, са по-важни от нуждите на обикновените хора, които имат някакъв проблем. 

Advertisement:
Advertisement:

Наскоро случаен минувач засне и публикува в нета доказателство, което разкрива, че Андреа и Анелия не се трогват много от мисълта, че мястото, на което са паркирали е за инвалиди и може да е необходимо на някой човек в нужда, който не може да се придвижва на дълги разстояния. Както е известно, Анелия кара огромен джип „Ауди“ Q7, а Андреа  „Порше Кайен“.

За двете певици се знае от край време, че са много близки приятелки и редовно си обикалят столичните молове заедно. Не им прави чест обаче да спират на място за инвалиди, само защото трябва да бъдат възможно най-близо до някой от входовете и изходите на мола, за да не носят чантите с покупките си малко повече. 

Колегите от HotArena.net разкриха, че певиците не са отскочили "за бързо" до някой магазин в мола, както се оправдават повечето пъти, а са оставили тузарските си возила за часове на местата за инвалиди, без да се притесняват. В случая глобата, която трябва да им бъде наложена е в размер от 300 до 500 лева, а паяк да дойде на място и да отстрани колите от обозначените със синьо и инвалидна количка места. Това обаче така ѝ не се случило ... 

© hotarena.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още