„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Изненада! Ето защо Благо бърза да се жени! Есмер е бременна?!

01.06.2015 | 20:22
2316 четения
52 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Блудният син на родният футбол – Благой Георгиев и поредната му избраница, руската танцьорка Есмер Омерова кацнаха на родна земя. Идването им у нас предизвика истински фурор сред медиите.

Advertisement:
Advertisement:

Всъщност, ако трябва да бъдем честни истерията не бе заради Георгиев, а заради любимата му. Омерова за първи път се появява у нас, от както стана ясно, че е гадже на футболиста. Поредната възлюбена на Благо Джизъса кацна на летище София видимо стресирана, притеснена и... май малко бременна, разкриват ексклузивно колегите от kliuki.net!

Вместо провокативната и сексапилна танцьорка, която позира на снимките си за социалните мрежи, пред родните журналисти Есмер показа едно друго лице – на притеснено от целият интерес девойче, изплашило се от вниманието, което е успяло да предизвика! Целият си блясък, изглежда Омерова бе решила да остави в родната си Русия.

Танцьорката бе облечена в широка черна рокля и носеше в ръцете си синьо, плюшено зайче. Любимата на Благой държеше играчката на доста стратегическо място – точно пред корема си и направи всичко възможно да не позволи на фотографите да я снимат в профил. С тези си действия, Есмер провокира с пълна сила слуховете, че вече чака дете от любимият си Георгиев.

Визитата на Есмер, у нас бе с цел Благо да я запознае с роднините си и след като кацнаха, двамата се отправиха към дома на родителите на футболиста. Самият Георгиев, пък съобщи, че скоро ще разкрие интересни новини около случващото се в живота му. Изглежда слуховете за сватба между прясно излюпената двойка ще се окажат съвсем реални...

© kliuki.net
Advertisement:
52 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още