„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Гаджето на Мартина проговори ОФИЦИАЛНО! Вижте какво разкри!

11.02.2015 | 14:21
2195 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Гаджето на Мартина проговори официално за отношенията им! 

Докато бившата на Слави Трифонов- Мартина Огнянова категорично отказва да дава каквито и да било интервюта пред медиите и не коментира по никакъв начин отношенията си с Дългия, то лично гаджето ѝ реши, че е време да проговори и разкри ексклузивни подробности за отношенията им.

Advertisement:
Advertisement:

Както е известно, дългогодишната приятелка на Слави се залюби с треньора си по любителски бокс- Коко Колев. Тя ходи на уроци при него от есента на 2014 година, а любовната им афера бе разкрита едва наскоро от самия шоумен. Той веднага прекрати връзката си с Мартина, а тя веднага се нанесе при скромния си приятел, който далеч не печели толкова добре, колкото Трифонов. 

Самият Коко коментира пред медиите, че официално е с Мартина и двамата са много щастливи. Дори вече мислят за съвместно им бъдеще, а що се отнася до клюките, които се пишат по адрес на Огнянова, че е бременна от него, той не коментира този въпрос. Според близки до гимнастичката обаче, тя е почти в третия месец. Колев помоли още медиите да ги оставят намира, защото те не са кой знае колко известни личности, а за Мартина разкри, че тя никога няма да разкрие подробности за личния си живот публично, писаха колегите от HotArena.net.

 
© hotarena.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още