„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Феновете на Емилия изригнаха срещу Митьо Пайнера!

12.02.2015 | 16:37
1650 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Най-верните почитатели на фолк певицата Емилия решиха, че е крайно време да изкарат картите на масата и отправиха официално запитване, чрез писмо, към продуцента на фолк дивите- Митко Димитров, какво не ѝ достига всяка година, че все се разминава на косъм от щастието да грабне приза "Певица на годината". 

Advertisement:
Advertisement:

Безспорно Емилия е една от най-добрите в лекия жанр и за многото си години на сцената се е доказвала не няколко, а стотици пъти. Каквото и да прави и твори певицата обаче, все не ѝ достига нещо и за малко някоя от другите певици (Преслава, Галена и преди време Ивана) и отмъкват статуетката буквално под носа. Именно това ядоса верните фенове на певицата и те отправиха призив към Пайнера да се вземе в ръце и да не поверява титлите винаги на едни и същи певици, защото има и други кадърни изпълнители. 

В официалното си писмо до Митко Димитров, публикувано и в медиите, почитателите на Емилия любезно го помолиха да престане да си затваря очите  и да дава приза "Певица на година" все в едни и същи ръце, понеже има и други изпълнители в "Пайнер", освен Преслава, Галена, Ивана и от скоро напоследък доста нашумялата Джена. Те го помолиха още да оцени факта, че преди време дори и бременна, Емилия правеше песни и клипове, и до последно ходеше по участия, а през 2007 година изкара и едно доста успешно турне, въпреки че имаше здравословни проблеми. В крайна сметка обаче, тя е тогава не бе оценена като един наистина добър и успял изпълнител. 

Дали Митко Димитров ще се замисли над изпратеното му писмо от феновете на Емилия и фирма "Пайнер" най-накрая ще оцени труда ѝ, не се знае. За сега инженер Димитров не е коментирал официално случката, разкриха колегите от HotArena.net. 

© hotarena.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още