„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ето колко се е оръсило гаджето на "Мис Плеймейт 2015", за да ѝ купи титлата!

08.02.2015 | 09:38
2024 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Скандално! Гаджето на Виктория Ананиева ѝ купило титлата за 20 бона!?

Още след като скандалния конкурс "Мис Плеймейт" 2015 приключи и за победителка бе обявена Виктория Ананиева, тръгнаха редица слухове за задкулисие, корупция и прочие. Това, като цяло, не е нищо ново и изненадващо, тъй като у нас често се разразяват подобни скандали. 

Advertisement:
Advertisement:

От години се знае, че у нас доста рядко се организират конкурси, на които "парата не определя играта". Дори не се знае дали все още съществуват такива конкурси. Последният скандал обаче избухна относно избора на новата плеймейтка- Виктория Ананиева, която бе жестоко оплюта от обществото, че не заслужава титлата и си е купила първото място в конкурса. Тази теория обаче започва да звучи все по-реалистично, особено след като вече няколко човека обявиха публично, че лично са запознати с врътката, която е направила Виктория. Един от тях бе и скандалният гримьор Валентин Кулагин, който разкри, че дни преди финала на конкурса е разбрал коя ще бъде победителка и колко точно е платило гаджето и-спонсор, за да бъде новата "Мис Плеймейт".

Оказва се, че гаджето на Виктория е олекнало с 20 бона, за да може любимата му да стане плеймейтка, а на всичко отгоре даже не изчакал тя да бъде избрана и се похвалил на обществено място, където самият Кулагин твърди, че го е чул. Гримьорът подчерта още, че в последните няколко години титлите на победителките в скандалния конкурс са купени и единствените, които са печелили честно короната са Златките и Николета Лозанова, предадоха колегите от hotarena.net.

© hotarena.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още