„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ексклузивно! Eсмер показа булчинската рокля за хиляди долари!

02.07.2015 | 17:56
1396 четения
74 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Както вече знаем, Есмер Омерова официално стана кандидат-съпруга на вечния ерген Благой Георгиев. Сватбата ще се състои през септември месец в един от най-скъпарските и лъскави хотели на родното черноморие, а подготовката по сватбеното тържество тече с пълна сила.

Advertisement:
Advertisement:

Всеизвестно е, че Благой е много суеверен. Половинката му Омерова, обаче явно не е, тъй като два месеца преди сватбата показа снимка на булчинската си рокля. По-суеверните смятат, че е лош късмет младоженеца да види роклята на булката преди сватбата, но това вече няма как да стане, след като самата бъдеща булка направи снимката на роклята обществено достояние. А от HotArena.net  научихме и каква е паричната стойност на прекрасната бяла рокля.

За сега се знае, че само булото на Есмер струва малко над 10 хиляди долара, тъй като е почти 2 метра, а дантелата, от която е направено, е супер луксозна и скъпа. Същата дантела ще бъде използвана и за роклята, която е с дълбоко деколте, стигащо чак до пъпа и красиво направен шлейф.

Роклята е дизайнерска, понеже бъдещата жена на Благо искала да бъде сигурна, че е единствената булка с такава рокля. А за нея ще бъдат дадени хиляди долари, само и само да се угоди на Омерова. Парите, обаче не са проблем нито за бъдещия ѝ съпруг-Благо, нито за семейството на танцьорката, за което вече стана ясно, че е доста заможно и притежава доста по-голямо богатство от това на футболиста.

© hotarena.net
Advertisement:
74 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още