„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Джийзъса поиска ръката на Есмер от баща ѝ! Ще вдигат сватба!

31.05.2015 | 13:53
1591 четения
69 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Очевидно най-новата любов на Благой Георгиев е успяла страшно много да впечатли и заслепи от любов вечния ерген. Както знаем, Благо само за няколко месеца смени две страхотни красавици. И въпреки, че първоначално говореше, че Куини-Алис е неговата спътница в живота и ще се ожени за нея, явно с новата му- Есмер Омерова им е потръгнало доста повече, защото Благо вече я поиска от баща ѝ. 

Advertisement:
Advertisement:

На семейна вечеря, в тесен кръг, Благой поискал ръката на известната танцьорка по танго-Есмер Омерова. Вечерята се състояла в апартамента на родителите на Есмер, където Благо бил посрещнат с отрупана трапеза и задължителната руска водка. След дълги разговори, Георгиев поискал ръката на Есмер от баща ѝ, а той без да се колебае много разрешил на Георгиев да се ожени за нея, писаха колегите от Skandalno.net. 

За щастливото събитие разкри самата танцьорка, която публикува снимка в социалните мрежи, на която се вижда Благой как вечеря в дома ѝ, а над фотоса написа като коментар, че само нейният скъп жених може да долети заради нея до Москва само за една нощ, за да поиска ръката ѝ от баща ѝ. От тези слова на Есмер стана ясно, че двойката е на път да стане истинско семейство и родителите на Омерова са благословили намеренията им да се оженят в най-скоро време. Само дето не са разкрили още на коя дата ще е сватбата. 

Дали, обаче Благо не прибързва малко...?!

 
© skandalno.net
Advertisement:
69 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още