„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Десислава разкри коя е най-голямата ѝ болка и изплака мъката си по Майки и Михаил!

23.04.2015 | 11:23
2659 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Фолк певицата Десислава разкри коя е най-голямата ѝ болка и изплака мъката по сина си и баща му.

Advertisement:
Advertisement:

Самата Деси разкри, че много пъти се е опитвала да бъде приятелка с бившия си, който е ѝ баща на единствения ѝ син- Майки. Това обаче все не се получавало, защото двамата били особени характери и винаги имало за какво да се заяде поне единия от двамата. Преди време Деси сподели, че за нея не е направила грешка, че се раздели с Михаил, защото той не е човек за нея и не може сам да се грижи за себе си. Сега обаче тя е щастлива за него, че се развива зад граница и си осигурява сам всичко. 

Фолк певицата обаче сподели, че има една голяма болка, която ѝ тежи и това е фактът, че с Мишо не са успели да дадат нормално и щастливо детство на сина си, защото той така ѝ не почувствал какво е сутрин да се сгуши между мама и татко в леглото. А именно това била мечтата на Деси- да има здраво семейство, в което детето да чувства еднакво обичта и близостта на родителите си. Нещо, което за момента е невъзможно, защото Десислава и Мишо не поддържат дори приятелски отношения, а малкия Майки комуникира с баща си само виртуално, чрез Скайп разговори, разкриха колегите от kliuki.bg.

© kliuki.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още