„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Деси Добрева скандализира! Ще ражда за втори път, но не знае от кого!

09.06.2015 | 12:21
4126 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Уж скромната и морална Деси Добрева май ще се окаже доста по-скандална и разкрепостена, отколкото я мислихме. 

Advertisement:
Advertisement:

Съвсем наскоро Деси се завърна у нас и успя да се набие на очи. Откакто се завърна от Америка и участва в концерта на Слави, медиите по една или друга причина приковават вниманието си върху нея. Явно това внимание, обаче не ѝ бе достатъчно на Добрева и за това тя реши да предизвика истински фурор, като сподели подробности за новата си бременност и мъжа до себе си. 

Както е известно, Деси вече има едно дете- дъщеря на име Алина. За съжаление, обаче с бащата на Алина нещата не потръгнаха и Добрева се разведе, малко след като замина за Щатите. Тя твърди, че от тогава не е имала сериозна връзка, но за сметка на това е твърдо решена в най-скоро време да роди второ дете. След това изказване всички помислиха, че Добрева има мъж до себе си и обмисля тази сериозна крачка, защото е сигурна в него. Да,ама не! Нищо подобно! 

Лично Деси Добрева коментира, че е сама, но ще роди второ дете на всяка цена и дори не се интересува кой ще бъде бащата на бебето ѝ. Колегите от kliuki.bg разкриха, че самата певица е споделила, че изобщо не ѝ пука кой ще бъде бащата на бебето ѝ, не иска да има с него нищо общо. Дори не държи да се познава с него и предпочита сама да си гледа детето. 

Не е ясно за сега защо Деси е взела това категорично решение за себе си и живота си. Поздравления за куража ѝ, обаче, да се изправи и да заяви, че не се притеснява от факта, че ще бъде самотна майка на 2 деца. 

© kliuki.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още