„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Чудо на чудесата! Русата Златка се кротна! Превърна се в истинска монахиня?!

18.02.2015 | 21:18
1366 четения
219 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Като да не повярваме, напоследък се забелязва една доста странна промяна в поведението на буйната и скандална Златка Райкова.

 

Advertisement:
Advertisement:

Както е известно, изкусителката преди време имаше доста избухлив и боен характер и редовно влизаше  ръкопашен бой със съперничките си. Тя не веднъж се е разправяла на публични места и е защитавала честта си, като ошамари някоя и друга златотърсачка, която се натиска на приятелите ѝ. Но да не забравяме, че ѝ често биваше поступвана от мутрите, с които ходеше именно заради това си буйно поведение. 

Първо певицата бе гадже на известния главорез Павел, заради който вече плеймейтката се сби в дискотека. А после се захвана с Камен Балбузанов, по-известен като Куката. И с двамата обаче изкусителката от "Острова на изкушението" не изкара дълго, тъй като редовно бе малтретирана от тях. Сега обаче плеймейтката се радва на стабилна и пълноценна връзка с настоящия си партньор - Георги, за който се знае, че е с няколко години по-малък от нея. 

Според запознати, откакто е с него, Злати коренно се е променила. Тя категорично отказвала да предизвиква скандали около личността си, предпочитала да си седи вкъщи и да домакинства, а светския живот вече не я привличал толкова. Познати на Райкова дори коментирали, че тя е спряла да се разголва и един вид е заприличала буквално на монахиня, което всички знаем, че не е в неин стил. И то изобщо, коментираха колегите от kliuki.bg. Явно Георги е повлиял по някакъв особен начин на Златка и е събудил в нея сдържаността, която преди време и беше доста чужда. Какво е това нещо, което е накарало Райкова да се промени така рязко обаче, за сега не е ясно. 

© kliuki.bg
Advertisement:
219 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още