„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Благо и Есмер се разделиха?! Сватба няма да има?!

07.07.2015 | 16:04
1706 четения
87 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Не случайно от скоро Благо Джийзъса си има нов прякор и той е "вечният ерген". На всеки е известно, че футболистът не може да се задържа само с една жена за дълго и често сменя половинките си, заради някоя нова, тунингована красавица. Само танцьорката и хореографка Есмер Омерова успя да стигне далеч в отношенията си със заклетия женкар. Тя получи годежен пръстен и няколкоседмична, трескава подготовка за сватба през септември тази година. Тържеството, обаче май няма да се състои, писаха колегите от kliuki.bg. 

Advertisement:
Advertisement:

Само 2 месеца преди сватбата, родните медии гръмнаха с новината, че Благо е прецакал и Есмер, и сватба няма да има. На тази мисъл наведе действие на Омерова, която изненадващо заличи всички свои общи снимки с Георгиев от социалните мрежи, в които има регистрация. Това до някъде може да означава и, че двойката се е покаяла, че наранява Христина, роднините ѝ и децата на Благо, като постоянно демонстрират близост, семейно щастие и прочие. По-вероятно е, обаче Благо пак да е стъпил накриво и Есмер да е направила същото, което съвсем скоро направи Куини-Алис- би му е шута. 

За сега официално потвърждение за раздялата между Есмер и Благо няма. Нито футболистът, нито танцьорката са коментирали случващото се между тях. Ако Благо се е подиграл и с Омерова, обаче ще е наистина грубо и гадно, защото ѝ даде прекалено много надежди, че именно тя е успяла да укроти звяра. 

© kliuki.bg
Advertisement:
87 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още