„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ани Хоанг предизвика скандал! Употреби забранено вещество пред очите на минувачи, без грам да се притеснява!

23.08.2015 | 14:02
6903 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Гаджето на режисьора Люси Иларионов- Ани Хоанг успя да предизвика истински скандал по време на лятната си почивка по морето. 

Advertisement:
Advertisement:

Съвсем наскоро певицата пристигнала с гаджето си на къмпинг "Каваците". Двамата с Люси настанили караваната си на къмпинга и прекарали там около 2 седмици. И докато певицата вечер обикаляла по участия, Люси си почивал, а през деня ѝ прислугвал, докато слаботелесната певица се припича на пясъка и си почива. През целия ден Ани събирала тен на плажа, а Люси и носил разхладителни питиета и кафе. Но щом Люси изчезнел за малко, певицата си позволявала да употребява забранени, все още, от закона у нас вещества-марихуана. 

Според хората, намиращи се в близост до караваната на Ани и Люси, двойката редовно си позволявала да попушва от забранената трева. Не това, обаче ги притеснявало. А фактът, че Хоанг си позволявала да си свива веселите цигари насред плажа, пред погледа на всички намиращи се в близост хора и деца. А случаен свидетел на погазването на закона у нас дори показа снимка как Ани си свива "цигарата" насред плажа, пред всички, предадоха колегите от Skandalno.net. 

Хората, натъкнали се на своеволието на Ани, коментираха, че не искат да се бъркат в живота на хората и си е тяхно право да си живеят живота, както поискат. Те, обаче недоумяват, как подобно погазване на закона у нас, в който изрично се казва, че марихуаната е забранено за употреба у нас вещество, остава ненаказано, защото Ани и Люси са малко или много известни личности у нас. 

© skandalno.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още