„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Алисия побесня! Срази Николета със земята!

16.03.2015 | 16:54
4524 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Фолк певицата Алисия побесня, относно писанията и интригите, в които я замесват последно време. 

Advertisement:
Advertisement:

Въпреки, че до сега Алисия гледаше да запази самообладание и не желаеше да коментира нищо от личния си живот, сега вече ѝ писна. Фолк певицата не веднъж е коментирала, че личните ѝ отношения с който и да било са си лични отношения и не желае медиите да се ровят в тях, защото най-малкото е неприлично и досадно. След последните изблици на Николета Лозанова обаче и Алисия реши да коментира случващото се покрай нея. 

Тя разкри официално, че няма никакъв мъж в живота си, особено мутра, бизнесмен и прочие. Освен това сподели, че няма нищо с раздялата и развода на Николета и Валери Божинов, които скоро разкриха, че наистина се развеждат. Разбира се, този факт веднага бе свързан със скорошната раздяла на Ники и Алисия, а във виртуала започна да се спекулира, че именно Алисия е причината за разрива в отношенията на Валери и Лозанова. И след дългите спекулации по този въпрос, Алисия проговори и изригна на стената си във Фейсбук, че не желае името ѝ да се свързва с Валери и Николета, нито с причината за развода им, писаха колегите от Razkritia.com.

Според Ася именно Николета е поръчала клюките, в които се пише, че тя е затоплила отношенията си с Божинов и за това семейството се развежда, и коментира, че няма да допусне името ѝ да бъде замесено в подобни скандали. 

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още