„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Аделина и Борис Солтарийски пред развод!? Ето какво предизвика крах в отношенията им!

05.08.2015 | 12:33
3127 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Въпреки, че мина сравнително малко време, откакто Аделина и Борката са законно семейство, явно сериозните семейни проблеми вече са на път да развалят рая им.

Advertisement:
Advertisement:

Всички знаем, че Борката е доста несериозен човек, който обича купоните и красивите жени. За изненада на всички, обаче не неговото залитане по знойни красавици или изневерите, които му приписват, са причината Аделина да го заплаши с развод и да му постави тежък ултиматум. Колегите от kliuki.bg разкриха, че от близки хора до семейство Солтарийски, са научили, че всъщност причината Аделина да постави ултиматум на Борката е неговата болезнена ревност.

Самата Аделина не веднъж е споделяла пред свои познати, че Борис е ревнив мъж още от самото начало на връзката им. От известно време насам, обаче ревността му излизала извън границите на нормалното и започвала да граничи с болестно състояние. От скоро, Борката така задушавал половинката си с непрестанни звъненета и разпити с кой е, къде е, кога ще се прибере и прочие, че на Аделина буквално ѝ писнало.

Според запознати със семейната драма, нервите на Ади били буквално опънати от постоянния разпит, на който била подложена и за това обявила официално на Боцко, че ако до няколко месеца не си оправи ревността към всеки мъж, който я погледне дори на улицата, ще си събере багажа и ще се върне при родителите си. Дали ще стане това, обаче, за сега не е много ясно.

© kliuki.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още