„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това дете се нуждае от нашата помощ, за да пребори много рядка болест! Нека помогнем!

28.12.2016 | 15:52
84158 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Коледата е времето за благотворителност, но и най- неподходящият момент, в който да получиш лоша вест. Точно това се случило с малкия Радослав Дойчев от Бургас през 2013г. Тогава семейството разбрало, че момченцето има злокачествен тумор на меките тъкани. От тогава нататък започва борба на живот и смърт, информира Блиц.

Лекарите поставят жестоката диагноза и казват, че в България няма големи шансове за лечение. Семейството е принудено да замине за Израел, където детето е прието в болница. Там е поставена точна диагноза -  агресивен тумор на меките тъкани.

Advertisement:
Advertisement:

Това заболяване спохожда само 5 от 1 милион деца. Химиотерапията бързо прекратява детството на Радо. То се превръща в сянка. Родителите му са неотлъчно до него, подкрешящи го, но страдащи от невъзможността да облекчат страданията му.

Лечението в Израел не дава резултати. Болестта напредва и след 22 курса хилиотерапия, лъчелечение и две тежки операции на главата се появява трета метастаза.

Премахнат е част от черепа. Мозъка на детето е засегнат и това предизвиква пареза на дясната част на тялото му. След четири отказа на елитни болници по света Испанската Университетска клиника в Навара в гр. Памплона се съгласява да продължи борбата за живота на Радо.

Той вече е там и е подложен на поредната хилиотерапия.

Необходимите 49 600 евро са непосилни за семейството,обаче. Затова молят всички, които могат да отделят средства, да дарят на посочената банкова сметка, за да може да се се върне радостта в очите на още едно дете.

 Банкови сметка в България

ПроКредитБанк

BG58PRCB92301029946417- в лева

BIC: PRCBBGSF

Титуляр: МИРОСЛАВ ПЛАМЕНОВ ДОЙЧЕВ

Основание за превода: за лечението на Радослав Дойчев

Банкова сметка в Испания:

CAJA RURAL DE NAVARRA

IBAN ES93 3008 0136 1935 0069 9214

0136 FUENTE DEL HIERRO,PMPLONA

Титуляр: RUMYANA STOYANOVA DOYCHEVA

Основание за превода: за лечението на Радослав Дойчев

 

 

 
© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още