„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Славянка Тонева се прибра от Москва! Вижте какво е състоянието на момичето!

21.06.2015 | 19:07
1919 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Тежко пострадалото в катастрофа миналата година момиче, Славянка Тонева, се върна от близо двумесечно лечение в Москва, пишат от zname.info.

Advertisement:
Advertisement:

Младото момиче замина още април месец за клиника „Невровита“, където руските специалисти са направили всичко по силите си, за да подобрят здравето на пострадалата. Майката на Славянка – Татяна Тонева е просто очарована от грижите и вниманието, с които лекарите непрекъснато са дарявали дъщеря й. Татяна споделя, че апаратурата, с която са лекували детето й е просто изумителна, а желанието да помогнат на Славянка, наистина е дало нужния ефект. Татяна споделя още, че на Славянка са направени всякакви видове изследвания, извлекли са стволови клетки, направили са й две вливания. Наблюдението по време на лечението й е било на много високо ниво, лекарите са се грижели за пациентката си непрекъснато, като са й вдъхвали кураж, че ще се стабилизира възможно най - скоро.

 Навръщане към родината си, Славянка се прибира с видимо подобрение. Вече има чувствителност по крайниците си. В самолета е стояла седнала, а не на носилка, с каквато е заминала за Москва. Вече няма никакви тръбички по нея, с радост споделя майката. Татяна е категорична, че ще продължи да се бори за здравето и живота на своето дете и ще изпълнява всички препоръки на лекарите.

Славянка все още има силна нужда от рехабилитациите, които са й правели в чужбина. За да продължи с това обаче, й е необходим специален уред, който струва 6 хиляди евро. Родителите й се надяват да намерят уреда втора ръка от Германия. След лечението й в Русия, дарителската сметка на младото момиче е почти изчерпана. Похарчени са 50 хиляди евро. Предстоят още девет пътувания на нашенката до клиниката в Русия. Всяка процедура струва 6  хиляди евро.

За да се изправи на крака, 20 – годишното момиче се нуждае от нашата подкрепа. Нека отново подкрепим и помогнем на Славянка.

Банковата сметка, на която можете да направите дарение е:

IBAN BG81PIRB73881604830099

PIRAEUS BANK

Славянка Георгиева Тонева

 

 

© zname.info
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още