„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Състоянието на Славянка Тонева се подобрява с всеки изминал ден!

27.08.2015 | 12:21
2633 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Славянка Тонева укрепва с всеки изминал ден!

Advertisement:
Advertisement:

На 12 март 2014 година Славянка Тонева претърпява много тежка катастрофа. Вследствие на травмите тя остана парализирана, а лекарите у нас бяха категорични, че тя ще остане инвалид за цял живот. Родителите и Славянка, обаче не се предадоха и започнаха да водят жестока битка с парализата в чужбина.

След второто си връщане от Москва през юни, тази година, майката на Славянка разкри, че тя се подобрява с всеки изминал ден. Дори вече ѝ разрешавали да пътува със самолет, седнала и без лекар, което си е наистина огромно постижение. Преди да се върне у нас Славянка прекара два месеца в болница "Невровита" в Москва, където лекарите се грижили прекрасно за нея. А на прибиране към България заръчали на Славянка да напълнее с 5 килограма. Татяна Тонева- майката на Славянка, разкри, че задачата вече е изпълнена и дъщеря ѝ се подобрява. Всеки ден 20-годишното момиче прави рехабилитация в дома си, където холът буквално е превърнат във фитнес-салон. Но усилията си заслужават, коментира майката на Славянка пред zname.info.

До сега за лечението на Славянка са били дадени над 50 хиляди евро, само за един двумесечен престой в руската болница. А процедурата, която трябва да бъде направена на Славянка през септември струва цели 6 300 евро. Като това е цената само на една процедура, а лекарите, които са категорични, че момичето ще се изправи на крака, казват, че трябва да ѝ бъдат направени още 9 процедури по вливане на стволови клетки. И тук идва нашата роля.

Родителите на Славянка разкриха, че в дарителската сметка на момичето до сега са събрани около 7 хиляди лева. Те са благодарни и на кампанията с тениски "HELP Славянка". Освен това от "България еър" им осигуряват безплатни самолетни билети до Москва. Но въпреки това събраните парички за процедури на Славянка не стигат.

От семейството на момичето се надяват, че до септември по сметката на Тонева,че  ще има нови постъпления, но молят и всеки, който има възможност да помогне за възстановяването на момичето, защото иначе процеса ще бъде стопиран и ще се изгуби ефекта от направените досега процедури.

Банковата сметка, на която всеки, който има възможност и желание, може да направи дарение е:

IBAN BG81PIRB73881604830099

PIRAEUS BANK

Славянка Георгиева Тонева

© zname.info
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още