„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Нека помогнем! Болна майка и дъщеричката ѝ живеят с 37 лева на месец!

10.11.2016 | 09:42
98343 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Гергана Павлова е 33 годишна майка, която има рядко срещано автоимунно заболяване. Тя се грижи за дъщеря си, която е на 11 години само  с 37 лв. на месец. Гергана страда от рецидивиращ полихондрит. От това заболяване са засегнати около 900 човека на планетата, пише marica.bg.

Advertisement:
Advertisement:

Майката споделя, че детето ходи на училище в Асеновград, а няма къде да живеят. Майка й няма как да я приюти. Предложено й е лечение в Германия, но няма как да си го позволи. Не работи заради болестта и не изкарва никакви средства.

  От два месеца диагнозата й е поставена. Има подадени документи за диспансеризиране, но не й е определена точна дата за преглед. За момента двете с момиченцето се издържат с детските – 37лв. на месец!?

Гери е молила общината за финансова подкрепа като е предоставила всички необходими медицински документи. Трябват й 500 евро за изследванията и лечението в Германия, но за момента Гери иска поне да може да разчита на общинско жилище. От общината са я уверили, че като начало могат да й помогнат с 300лв. и до там.

Гери недоумява как се е стигнало до заболяването. Появило се изведнъж преди 6 месеца.

Всеки, който желае може да помогне на Гери и дъщеричката ѝ. Има откритата дарителска сметка, на която да бъдат превеждани парични средства за лечението на майката, а данните за нея са:

 BAN BG66CECB979010B2148000

BIC: CECBBGSF  на името на Гергана Павлова.

© marica.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още