„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Грешно поставена ваксина прати жена в инвалидна количка! Нека ѝ помогнем да се изправи отново на крака!

27.09.2016 | 11:56
14261 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Росина Русева изуми всички с невероятно силния си дух и оптимизъм. Тя самата цял живот е в инвалидна количка. Причината за състоянието й е следствие от ваксина, поставена неправилно. Жената има свое верую в живота, което я прави оптимист- винаги вярва в доброто.

Advertisement:
Advertisement:

Росина е вече на 46 години. Изгубила е брат си и баща си. Въпреки всичко, завършва висше образование. След това твори и помага непрекъснато на нуждаещите се.

Сама споделя, че не може да живее, ако знае, че някой има нужда от помощ. Непрекъснато участва и организира благотворителни акции за хора в нужда. Помага на хората от с. Бисер , събира пари за онкоболни, информират от trafficnews.bg, и участва в други благотворителни кампании.

Сега тя самата се нуждае от помощ, но май няма кой да й подаде ръка..

 Оказва се, че има възможност Росина да проходи. За целта е необходимо да се проведе лечение в Полша, но цената е прекалено висока за нея и майка ѝ.

За да събере парите, Росина през лятото продава фотоколажи, но успява да събере едва 4000 лв. Трябват й още цели 8000 лв. до края на месец октомври.

Нека ѝ помогнем да сбъдне мечтата си! А ето и данните на сметката, чрез която можете да дарите пари за Росина:

SWIFT: UBBSBGSF

Client ID4481000

ROSINA RUSEVA

BG51UBBS80021062146430

Превод ОББ

© trafficnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още