„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Един пловдивски пожарникар се нуждае от нашата помощ! Нека помогнем!

17.02.2016 | 19:14
1352 четения
7 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Пожарникарите са тези, които по принцип рискуват живота си, за да спасят хората, изпаднали в беда и опасност. Сега, обаче, един пожарникар от Пловдив се нуждае от нашата помощ и подкрепа, за да се излекува от тежка болест!

Advertisement:
Advertisement:

Той е на 49 години и се казва Тодор Топлев. В края на месец октомври през 2015 година, лекарите му поставят тежката диагноза "остра миелоидна левкемия", а за да живее трябва да му бъде направена трансплантация на стволови клетки от костен мозък. Но трансплантацията трябва да се направи в Германия и е на стойност 180 000 евро.

Лекарите в Германия са почти сигурни, че братът на Тодор е подходящ донор, но държат всички изследвания да бъдат направени в Германия. А това също струва много пари, които пожарникарят и семейството му нямат, предават колегите от Trafficnews.bg.

За сега Тодор се лекува в пловдивския УМБАЛ "Св. Георги" и преминава трети курс по химиотерапия. Колегите на Тодор се обединиха около благотворителна кампания, с която да помогнат на колегата си с над 24 години стаж като пожарникар.

Макар и бърза, левкемията от типа М1, от който се лекува Топлев, е лечима. Стига да се лекува бързо. А в инициативата да се помогне на пловдивския пожарникар се е включила и известната поп певица Мария Илиева.

Ако и Вие имате желанието и възможността да помогнете на Тодор Топлев да пребори левкемията, можете да го направите чрез дарителската сметка с данни:

УниКредит Булбанк, клон Пловдив

BIC: UNCRBGSF

• В лева BG80 UNCR 7000 1522 5171 29

• В евро BG37 UNCR 7000 1522 5171 27

 за Тодор Атанасов Топлев

и PayPal: fire1966@abv.bg

 

© Trafficnews.bg
Advertisement:
7 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още