„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Да върнем щастието в очите на тези три деца и изстрадалата им майка!

19.12.2015 | 15:53
1434 четения
5 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Коледа е времето на изобилието. Тогава, когато би трябвало трапезите да бъдат препълнени, краката на масите да се чупят от тежестта на храната. Със сигурност ще има такива хора, които ще могат да си го позволят. На трапезата за Бъдни вечер ще има не 9, а 11 ястия, в зависимост от джоба. Но има и такива, които няма да могат да си го позволят..

Advertisement:
Advertisement:

Колегите от lifebg.net ни разказаха за една потресаваща история. Става дума за една майка на три деца. Тя няма възможност да заплати коледното тържество на най- голямото си дете, нито пък да купи на по- малките подаръци. Те мечтаят не за смартфони, таблети, кукли или каквото и да е скъпо и материално. Искат от дядо Коледа щастие, добри оценки в училище и работа за мама. А горката майка оправдава липсата на подаръци с това, че дядо Коледа е болен.

Изключително тежко положение има това семейство, но има и друг много плашещ факт- това, че те не са единствените, а една голяма част от българите в днешно време живеят много под прага на бедността. Не става въпрос само за празниците, а ежедневието на тези хора, за които всеки следващ ден е нова борба и нови проблеми.

Ако искате да помогнете на нещастната майка и да сбъднете мечтите на дечицата й, дарете на следната сметка:

IBAN – BG80BPBI79421085333101

BIC – BPBIBGSF

Пощенска банка

Титуляр на сметката: Ивета Любенова Колева

© lifebg.net
Advertisement:
5 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още