„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Да дарим живот на Марина! Нека помогнем!

01.09.2015 | 17:00
2163 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Това е историята на 27-годишната Марина Атанасова..

Advertisement:
Advertisement:

От 13 години Марина ходи на хемодиализа, а през 2003 година и бива направена една трансплантация на бъбрек, която в последствие се оказва неуспешна. Въпросната трансплантация е била направена в Пакистан, но малко след операцията Марина отхвърля присъдения бъбрек и развива антитела. Заради тях Марина не може да бъде върната в България, а никой от близките ѝ не може да ѝ стане донор, защото не е съвместима с нито един от тях.

В следствие на продължителното подлагане на хемодиализа Марина започва да развива и други болести, които с времето се задълбочават. Но момичето не губи надежда, че ще се оправи и ще се намери бъбрек за нея, и продължава да се бори. За съжаление, обаче Марина не произлиза от супер богато семейство, което безпроблемно да ѝ покрива разходите по лечението ѝ в Пакистан, а то не е никак евтино. И за това семейството на Атанасова организира най-различни благотворителни мероприятия, чрез които събират пари, за да платят поне най-наложителното за дадения момент разходи. Но парите бързо свършват, а семейството на болата вече едва смогва да покрива разходите.

И именно тук идва нашата роля. В момента се събират пари за нова трансплантация, на която да се подложи Марина, но в чужбина. А близките ѝ призовават всеки, който има възможност да помогне дори с левче за събирането на необходимата сума, и да помогнат на Марина да заживее отново нормално. А, ако нямате възможност да помогнете, просто споделете историята, за да я видят повече хора. Това също е от голямо значение за живота на Марина.

Ето ги и данните на сметката, чрез която се събират парички за Марина:

DSK BANK -Титуляра на сметките е Марина Красимирова Атанасова
BG
IBAN:BG05STSA93000021610048
BIC:STSABGSF
EUR
IBAN:BG84STSA93000022468240
BIC:STSABGSF

или paypal:majorima69@gmail.com.

© facebook.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още