„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Мартин срази тотално Мария Илиева! Отказа да се ожени за нея!

18.02.2015 | 18:02
8838 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Настоящата половинка на Мария Илиева- Мартин успя да срази иначе борбената певица с действията си. Както е известно, Мартин е с около 7 години по-млад от поп изпълнителката. Певицата обаче наскоро решила, че няма да чака той да ѝ предложи брак и за това взела нещата в свои ръце. Отговорът на Мартин обаче наистина я сразил.

Advertisement:
Advertisement:

Певицата решила да изненада приятеля си, като му предложи тя брак, но той категорично отказал. Според приятели на Мартин, той наистина страшно много обича певицата, но не му е до брак сега. На този етап не е ясно каква е причината той категорично да отказва да се ожени за половинката си, но според близки до Мария Илиева източници, певицата буквално била съсипана от унижението, което ѝ се е наложило да изтърпи. Всеки знае, че по принцип предложението за брак трябва да дойде от мъжа. Мария обаче била категорична, че няма да чака Мартин да се усети, защото годинките вече я притискат. Все пак певицата приближава 40-те. 

Колегите от kliuki.bg коментираха, че едната вероятна причина, заради която Мартин е отказал на Илиева да се оженят е, че той е по-млад от нея и все още не се чувства готов да има деца и семейство. А другата е, че най-вероятно семейството му не харесва певицата и отказва да я приеме в семейството им. Каква обаче е истина за отказа на Мартин да се бракосъчетае с Мария, за сега не е ясно, тъй като и двамата не са коментирали официално.

© kliuki.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още